Παρακολουθούμε στενά τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα δηλώνει ο Τσελίκ

«Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Μια αναταραχή στην εσωτερική πολιτική είναι θέμα που αφορά τους ίδιους. Εξετάζουμε την κατάσταση σε αυτό το θέμα πολύ προσεκτικά» ανέφερε ο ΤσελίκΣτο ραντάρ της Τουρκίας βρίσκεται το σύνολο των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα, όπως παραδέχεται σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ.Ο Τσελίκ μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής του ΑΚΡ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Μια αναταραχή στην εσωτερική πολιτική είναι θέμα που αφορά τους ίδιους. Εξετάζουμε την κατάσταση σε αυτό το θέμα πολύ προσεκτικά».Διαβάστε επίσης: Τσελίκ: Η Τουρκία είναι ασταμάτητη – Μην δοκιμάσετε την αποφασιστικότητα τηςΟ ...

Δείτε επίσης

Οι δύο βασιλείς συζήτησαν εκτενώς το παλαιστινιακό, τις διμερείς και περιφερειακές εξελίξεις.

kosmodromio

Ο Ντμπέιμπα δέχτηκε τις συμφωνίες από απόγνωση για να εξασφαλίσει τον ρόλο της Τουρκίας, ως στρατηγικού συμμάχου για να παραμείνει στην εξουσία

in.gr

«Ο,τιδήποτε και να κάνεις, εμείς θα κάνουμε πάντα αυτό που πρέπει και είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε» δήλωσε ο Ερντογάν.

kosmodromio

«Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Απέναντι σε ποιον; Εναντίον της Τουρκίας» ανέφερε ο Ερντογάν

in.gr

«Όπως γνωρίζετε, είμαι τεράστια σιωνίστρια», δήλωσε σε εκδήλωση των Συντηρητικών Φίλων του Ισραήλ.

kosmodromio

Οι συνήγοροι του υποστηρίζουν ότι πρέπει να του χορηγηθεί ασυλία μετά την πρωθυπουργοποίησή του.

kosmodromio

Αποκλειστική συνέντευξη του πρώην πράκτορα της Σαουδικής Αραβίας στο CBS για το σχέδιο δολοφονίας του από τον πρίγκιπα διάδοχο της οικογένειας των Σαούντ.

kosmodromio

Ελληνοτουρκικά, ενέργεια, αμυντικές και στρατηγικές διμερείς σχέσεις και επενδύσεις τεχνολογικών ομίλων κυριάρχησαν στο τραπέζι της συνάντησης.

kosmodromio