Ο «πόλεμος» του Αμπντούλ Χαμίντ Χαν προς το παρόν αναβάλλεται - Γιατί ο Ερντογάν έδειξε «αυτοσυγκράτηση»

Ο ελιγμός που ο Ερντογάν θέλει να «πουλήσει» ως αυτοσυγκράτηση οφείλεται στην συγκυρία που δεν του επέτρεπε να λειτουργήσει διαφορετικά«Προς το παρόν αναβάλλεται». Ο λόγος για την έλευση του Αμπντούλ Χαμίντ Χαν σε νερά ελληνικής ή κυπριακής δικαιοδοσίας. Αφού προς το παρόν ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέλεξε να μείνει σε πιο ασφαλή νερά κοντά στην Αττάλεια.Ακόμα και αν οι έρευνες που θα πραγματοποιήσει το γεωτρύπανο βάση κινούνται στο όριο της διεθνούς νομιμότητας, καθώς για να είναι απόλυτα σύμφωνες με το γράμμα του νόμου, η Τουρκία θα έπρεπε να έχει προχωρήσει σε οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών της με τις ...

Δείτε επίσης

Καθημερινές οι παραβιάσεις πάνω από τη νησίδα.

kosmodromio

Χωρίς τους αγωγούς το Βερολίνο εξαρτάται απελπιστικά από τις ΗΠΑ για τον ενεργειακό εφοδιασμό του. Θα του είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει πολιτική στο Ουκρανικό.

kosmodromio

Η εισήγηση του συγγραφέα σε ημερίδα για τον Μανώλη Γλέζο και τον αντιφασιστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη στις 26.9.

kosmodromio

«Πιστεύετε ότι η υποστήριξη από την Αμερική και την Ευρώπη μπορεί να σας σώσει; Απλώς θα τρέχετε χωρίς να πηγαίνετε πουθενά», λέει ο Τούρκος πρόεδρος.

kosmodromio

«Ο Ερντογάν μιμείται τον αναθεωρητισμό και τον αυταρχισμό του Πούτιν», τόνισε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

kosmodromio

Είναι ομολογία τρομοκρατικής επίθεσης στον Nord Stream, ρωτά η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ. «Εσκεμμένη ενέργεια», βλέπει αλλά αλλιώς ο Μπορέλ.

kosmodromio

Ο τούρκος πρόεδρος δεν κρύβει τον εκνευρισμό του για τη στήριξη των ΗΠΑ και της Ευρώπης στην Ελλάδα

in.gr