Ο ηγέτης της Ισλαμικής Τζιχάντ έχει συνομιλίες με τον αρχηγό της Χεζμπολάχ στο Λίβανο

Ο ηγέτης της παλαιστινιακής οργάνωσης Ισλαμική Τζιχάντ, Ζιάντ αλ-Νακχάλα, συναντήθηκε το Σάββατο με τον Γενικό Γραμματέα της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα στον Λίβανο, αναφέρει το Middle East Monitor.Σε δήλωση της παλαιστινιακής ομάδας ανέφερε ότι οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών αφορούσαν τις περιφερειακές εξελίξεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παλαιστινιακή αντίσταση.Οι δύο πλευρές συμφώνησαν «να συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις και τον συντονισμό με σκοπό την ενίσχυση της αντίστασης κατά του Ισραήλ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.Η ένταση έχει κλιμακωθεί σε όλη την κατεχόμενη Δυτική Όχθη τις τελευταίες εβδομάδες εν μέσω επανειλημμένων ισραηλινών στρατιωτικών επιδρομών σε παλαιστινιακές πόλεις.Σύμφωνα με στοιχεία των Παλαιστινίων, τουλάχιστον 88 ...

Δείτε επίσης

Υποσχέσεις για αμερικανικές επενδύσεις και οικονομική βοήθεια αντιμετώπισης του εξτρεμισμού μοίρασε η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στην Γκάνα.

kosmodromio

Το κείμενο που θα τεθεί προς ψήφιση στις 4 Απριλίου, προτρέπει τα Ηνωμένα Έθνη να ανταποκριθούν στο αίτημα της αϊτινής κυβέρνησης για διεθνή στρατιωτική επέμβαση.

kosmodromio

Είκοσι χρόνια μετά την αμερικανική εισβολή ποιος έχει αποζημιωθεί για την καταστροφή του Ιράκ; Οι ΗΠΑ.

kosmodromio

182 μέλη του ουγγρικού κοινοβουλίου ψήφισαν υπέρ της ένταξης της Φινλανδίας στη βορειοατλαντική συμμαχία και μόνο 6 την καταψήφισαν.

kosmodromio

Οι σχέσεις της Ρωσίας με τη Λευκορωσία είναι «κάτι στο οποίο δεν νομίζω ότι έχουμε δώσει αρκετή προσοχή», είπε στο CNN.

kosmodromio

Η διεξαγωγή σχετικής έρευνας υπερψηφίστηκε μόνο από τη Βραζιλία, την Κίνα και τη Ρωσία, ενώ τα υπόλοιπα 12 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ απείχαν.

kosmodromio

Ταυτόχρονα, έχουν φτάσει και τα τανκς Challenger 2 που έστειλε το Ηνωμένο Βασίλειο.

kosmodromio

Λίγες ώρες πριν φτάσει στη Νότια Κορέα ακόμα ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο, ο βορειοκορεάτης ηγέτης ζήτησε ισχυρότερα όπλα για την υπεράσπιση της χώρας του.,

kosmodromio