«Μεγάλη θλίψη» για την έκρηξη στην Κούβα από το ελληνικό ΥΠΕΞ

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζεται «μεγάλη θλίψη» για την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά σε δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμων στην περιοχή Ματάνσας στην Κούβα εξέδωσε σήμερα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει, επίσης, τη συμπαράστασή του στις οικογένειες που υποφέρουν από αυτή την καταστροφή επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα είναι ακράδαντα στο πλευρό του  κουβανικού λαού σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.It is with great sadness that we received the news of the disastrous tank fire in #Matanzas, #Cuba. Our thoughts go to the families suffering from this disaster. Greece firmly stands by the people of Cuba in these times of grief— Υπουργείο Εξωτερικών ...

Δείτε επίσης

Καθημερινές οι παραβιάσεις πάνω από τη νησίδα.

kosmodromio

Χωρίς τους αγωγούς το Βερολίνο εξαρτάται απελπιστικά από τις ΗΠΑ για τον ενεργειακό εφοδιασμό του. Θα του είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει πολιτική στο Ουκρανικό.

kosmodromio

Η εισήγηση του συγγραφέα σε ημερίδα για τον Μανώλη Γλέζο και τον αντιφασιστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη στις 26.9.

kosmodromio

«Πιστεύετε ότι η υποστήριξη από την Αμερική και την Ευρώπη μπορεί να σας σώσει; Απλώς θα τρέχετε χωρίς να πηγαίνετε πουθενά», λέει ο Τούρκος πρόεδρος.

kosmodromio

«Ο Ερντογάν μιμείται τον αναθεωρητισμό και τον αυταρχισμό του Πούτιν», τόνισε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

kosmodromio

Είναι ομολογία τρομοκρατικής επίθεσης στον Nord Stream, ρωτά η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ. «Εσκεμμένη ενέργεια», βλέπει αλλά αλλιώς ο Μπορέλ.

kosmodromio

Ο τούρκος πρόεδρος δεν κρύβει τον εκνευρισμό του για τη στήριξη των ΗΠΑ και της Ευρώπης στην Ελλάδα

in.gr