Η Τουρκία απελαύνει 139 Αφγανούς μετανάστες

Συνολικά 139 Αφγανοί μετανάστες, που εισήλθαν παράνομα στην Τουρκία, απελάθηκαν το Σάββατο, δήλωσε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μετανάστευσης της Τουρκίας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.Στο πλαίσιο των εργασιών που διεξάγονται σύμφωνα με το Έγγραφο Στρατηγικής Παράτυπης Μετανάστευσης και το Εθνικό Σχέδιο Δράσης, μετανάστες, που δεν διαθέτουν έγκυρα έγγραφα για να διαμένουν νόμιμα στην Τουρκία, αποστέλλονται στις χώρες καταγωγής τους με πτήσεις τσάρτερ, αναφέρει το Middle East Monitor.Αφού πέρασαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων των υγειονομικών ελέγχων και των μέτρων που σχετίζονται με την ασφάλεια, οι μετανάστες απελάθηκαν στο Αφγανιστάν, είπε ο Σάβας Ουνλού σε δημοσιογράφους στην πρωτεύουσα Άγκυρα.Τονίζοντας ότι ...

Δείτε επίσης

Το τουρκικό Συμβούλιο Ασφάλειας εκτίμησε ως «θετική» την ατμόσφαιρα στις σχέσεις με την Ελλάδα, ρίχνοντας μύδρους κατά όσων στηρίζουν τους Κούρδους των οργανώσεων ΡΚΚ,YPG.

kosmodromio

Στην «ταχέως κλιμακούμενη βία στην κατεχόμενη Παλαιστινιακή Δυτική Όχθη» αναφέρθηκαν οι Σάντερς, Μπόουμαν, Οκάσιο-Κορτέζ και άλλα μέλη του Κογκρέσου.

kosmodromio

Γενναιόδωρη στα λόγια περί δημοκρατίας η κυβέρνηση Μπάιντεν που συνεχίζει τα κηρύγματα αλλά και τους πολέμους όπου γης, πάντα, με τις καλύτερες «προθέσεις».

kosmodromio

Ο Σύρος διπλωματικός επιτετραμμένος Φιράς αλ Ρασίντι ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα του.

kosmodromio

Οι δύο χώρες υπέγραψαν σήμερα συμφωνία για άμεσες εμπορικές συναλλαγές με τα δικά τους νομίσματα, παραμερίζοντας το δολάριο από το μεταξύ τους εμπόριο.

kosmodromio

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέβασε τους τόνους και τις προειδοποιήσεις πριν το επικείμενο ταξίδι της στην Κίνα μαζί με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν.

kosmodromio

Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Άμυνας επέμεινε πως οι σχέσεις Πεκίνου-Μόσχας δεν ισοδυναμούν με μια στρατιωτικοπολιτική συμμαχία ψυχροπολεμικού τύπου.

kosmodromio

Οι ανακοινώσεις των ελληνικών αρχών εγείρουν μια σειρά από σοβαρά ερωτήματα και αφήνουν πολλά σημεία της υπόθεσης αυτής κάπως ακατανόητα.

kosmodromio