Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας για τη συνεργασία με την Ελλάδα

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud.Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρίγκιπα διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Τι συζητήθηκεΚατά τη διάρκεια της συνομιλίας έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις διμερείς σχέσεις, που βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο, ενώ συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης και διεύρυνσης της συνεργασίας σε μία σειρά από τομείς.Ο πρωθυπουργός και ο πρίγκιπας διάδοχος εξέφρασαν επίσης την ικανοποίησή τους για την πραγματοποίηση, την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, του Επιχειρηματικού Φόρουμ Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας και της 5ης Μικτής Διακυβερνητικής Επιτροπής, που θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στις ...

Δείτε επίσης

Με προβοκάτσιες και επιμονή στα επιχειρήματα του παραλόγου, η Άγκυρα κατηγορεί την Αθήνα για... τα πάντα - τώρα και για πράκτορες.

in.gr

Ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ η Αθήνα προετοιμάζεται για να τεθούν τα ελληνοτουρκικά στο τραπέζι

in.gr

Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ θα επισκεφθεί τον επόμενο μήνα τη Νότια Κορέα.

kosmodromio

Η Ρωσία δεν θα προσχωρήσει στη Συνθήκη για την Απαγόρευση των Πυρηνικών Όπλων (TPNW), δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

kosmodromio

Τα συμπεράσματα της ευρωπαϊκής συνόδου δεν ικανοποίησαν την Άγκυρα, η οποία «ζυγίζει» τη στάση της ενόψει της κρίσιμης συνόδου του ΝΑΤΟ.

in.gr

Διέψευσε ως γελοίους τους ισχυρισμούς του Ισραήλ περί απόπειρας επίθεσης σε Ισραηλινούς τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη.

kosmodromio