Εν ψυχρώ εκτέλεση Αρμένιων αιχμαλώτων από το Αζερμπαϊτζάν

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που φέρεται να δείχνει τη στιγμή κατά την οποία μια ομάδα αιχμαλώτων Αρμένιων στρατιωτών περικυκλώνεται από αζέρικα στρατεύματα και εκτελείται, κυκλοφορεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Αν και το βίντεο δεν έχει ακόμη επαληθευτεί, η αρμενική πλευρά δεν έχει καμία αμφιβολία για την αυθεντικότητά του, ενώ οι Αζέροι κατηγορούν τους Αρμένιους ότι διαπράττουν παρόμοιες φρικαλεότητες.Ενώ η διεθνής κοινότητα ζητά να επαληθευτεί το βίντεο, το Γερεβάν δεν αμφιβάλλει για την αυθεντικότητά του.«Προς το παρόν, δεν μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία και την ημερομηνία, καθώς οι αρμόδιες αρχές μελετούν το βίντεο», δήλωσε ο Αράμ Τοροσιάν, εκπρόσωπος ...

Δείτε επίσης

Η Δύση θα πρέπει να εξετάσει πώς να αντιμετωπίσει την ανάγκη της Ρωσίας για εγγυήσεις για την ασφάλειά της, δήλωσε χθες ο Εμανουέλ Μακρόν.

kosmodromio

Το Κουβέιτ ζήτησε από το Ιράκ να αποσύρει τρία θαλάσσια σκάφη που παραβιάζουν τα χωρικά του ύδατα.

kosmodromio

Η Σουηδία εξέδωσε το πρώτο άτομο που καταδικάστηκε για συμμετοχή στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν στην Τουρκία.

kosmodromio

Ο ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν κατηγόρησε χθες Παρασκευή τις Βρυξέλλες πως παγώνουν κεφάλαια προοριζόμενα για τη Βουδαπέστη «για πολιτικούς λόγους».

kosmodromio

«Τις διαφορές μας με την γειτονική μας χώρα, την Ελλάδα, προσπαθούμε να τις λύσουμε με ειρηνικές διαδικασίες και με διπλωματία. Όμως, για το ταγκό χρειάζονται δύο άνθρωποι», δήλωσε ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας, παραβλέποντας τις συνεχείς απειλές της χώρας του προς τη δική μας.

in.gr

Το ρωσικό υπ.Εξ. κατηγόρησε τους Ευρωπαίους ότι προσπαθούν να συγκροτήσουν ένα άλλο, «πολιτικοποιημένο

kosmodromio

Eίχε καθυστερήσει να εγκρίνει τη συμφωνία για να εξετάσει έναν μηχανισμό προσαρμογής που θα διατηρούσε το ανώτατο όριο κάτω από την τιμή της αγοράς.

kosmodromio