Αφήστε την τακτική πιέσεων του Τράμπ λέει το Ιράν στον Μπάιντεν

Να άρει τις οικονομικές κυρώσεις κατά του Ιράν εγκαταλείποντας την πολιτική της «μέγιστης πίεσης» που υιοθέτησε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ώστε να ενισχυθούν οι πιθανότητες μιας συμφωνίας για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα πρότεινε απόψε στις ΗΠΑ ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσείν Αμίρ Αμπντολαχιάν.«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι πρέπει οι οικονομικές κυρώσεις να αρθούν αποτελεσματικά» δήλωσε ο Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν κατά τη διάρκεια παρέμβασης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, στην Ελβετία. Και πρόσθεσε με νόημα: Το πιο σημαντικό, είναι να εγκαταλειφθεί η πολιτική της μέγιστης πίεσης της εποχής Τραμπ. Πρέπει να μας αποδείξετε ότι είστε διαφορετικός από τον ...

Δείτε επίσης

Με προβοκάτσιες και επιμονή στα επιχειρήματα του παραλόγου, η Άγκυρα κατηγορεί την Αθήνα για... τα πάντα - τώρα και για πράκτορες.

in.gr

Ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ η Αθήνα προετοιμάζεται για να τεθούν τα ελληνοτουρκικά στο τραπέζι

in.gr

Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ θα επισκεφθεί τον επόμενο μήνα τη Νότια Κορέα.

kosmodromio

Η Ρωσία δεν θα προσχωρήσει στη Συνθήκη για την Απαγόρευση των Πυρηνικών Όπλων (TPNW), δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

kosmodromio

Τα συμπεράσματα της ευρωπαϊκής συνόδου δεν ικανοποίησαν την Άγκυρα, η οποία «ζυγίζει» τη στάση της ενόψει της κρίσιμης συνόδου του ΝΑΤΟ.

in.gr

Διέψευσε ως γελοίους τους ισχυρισμούς του Ισραήλ περί απόπειρας επίθεσης σε Ισραηλινούς τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη.

kosmodromio