Τρίτη εβδομάδα ανόδου για τις τιμές φυσικού αερίου

Νέα προβλήματα αναμένεται να φέρει την επόμενη εβδομάδα η συντήρηση εγκαταστάσεων φυσικού αερίου στη ΝορβηγίαΤην τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα κερδών συμπλήρωσαν οι τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη, καθώς η συνεχιζόμενη ανησυχία για τις ενεργειακές ροές από τη Ρωσία και την ποσότητα των αποθεμάτων διατηρεί τις τιμές ψηλά.Πραγματικά, παρά την μικρή κάμψη που παρουσίασαν οι τιμές σήμερα, με το ολλανδικό φυσικό αέριο να διαμορφώνεται στα 196,32 ευρώ ανά μεγαβατώρα, η εβδομάδα έκλεισε με θετικό πρόσημο ύψους 2,8% για τις τιμές φυσικού αερίου. Το ίδιο ισχύει για τις τιμές φυσικού αερίου της Βρετανίας.Διαβάστε επίσης: ΕΕ: Ο κανονισμός για το φυσικό αέριο με στόχο τη ...

Δείτε επίσης

Οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των ακινήτων στην Κίνα προκαλούν ανησυχία στους οικονομολόγους

in.gr

Η επισιτιστική κρίση απειλεί τον πλανήτη με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται και να τη φέρνει ολοένα και πιο κοντά.

in.gr

Η ουγγρική MOL έδωσε λύση πριν δυσκολέψει η κατάσταση, πληρώνοντας τις χρεώσεις που εκρεμμούσαν προς το Κίεβο για λογαριασμό της Μόσχας.

in.gr

Οι δυτικές κυρώσεις αναφορικά με τις πτήσεις και τα αεροδρόμια πλήττουν τον μεγαλύτερο εμπορικό αερομεταφορέα στη Ρωσία.

in.gr

Η κυβέρνηση του Λονδίνου προειδοποιεί για τις συνέπειες της «ενεργειακής ανταρσίας», προτείνει λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και σχεδιάζει προγράμματα στήριξης των καταναλωτών

in.gr

Oι Ιταλοί προτίμησαν τα τοπικά παραδοσιακά καταστήματα

in.gr

Μεγαλώνει η λίστα των εργαζομένων που προχωρούν σε απεργιακες κινητοποιήσεις με αίτημα την αύξηση των μισθών

in.gr

Οι επενδυτές αναμένουν τα στοιχεία για την πορεία του αμερικανικού πληθωρισμού

in.gr