Ο Πολωνός πρωθυπουργός θα συζητήσει την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ με τηνΦον ντερ Λάιεν

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι θα συζητήσει σήμερα στις Βρυξέλλες τη στήριξη που θα πρέπει να δοθεί στην Ουκρανία προκειμένου να ενταχθεί στην ΕΕ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος. "Σήμερα το απόγευμα στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Μοραβιέτσκι θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φον ντερ Λάιεν", έγραψε στο Twitter o Πιοτρ Μούλερ. "Το θέμα θα είναι η συστηματική στήριξη προς την Ουκρανία στο πλαίσιο της ένταξής της στην ΕΕ". } }catch(err){ clearInterval(ad5efeb6fb2d9c45ac81612a639b9de039); } }, 100); ...

Δείτε επίσης

Όλα τα μέλη της ειδικής επιτροπής παρατηρητών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) θα εγκαταλείψουν την ελεγχόμενη από αυτονομιστές πόλη του Ντονέτσκ σήμερα, δήλωσε διπλωματική πηγή στο Reuters.

capital

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του ουκρανικού κοινοβουλίου στο Twitter.

capital

Η βρετανική κυβέρνηση έθεσε σήμερα τη μεγαλύτερη ρωσική τράπεζα, τον τραπεζικό κολοσσό Sberbank, στον κατάλογο με τις οντότητες που υπόκεινται σε κυρώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως απάντηση στην εισβολή στην Ουκρανία από τον στρατό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

capital

"Στην τρέχουσα κατάσταση των κυρώσεων, οι ξένοι επιχειρηματίες υποχρεούνται να μην παίρνουν αποφάσεις με βάση οικονομικούς παράγοντες αλλά να λαμβάνουν αποφάσεις υπό πολιτική πίεση", τόνισε ο Μιχάηλ Μισούστιν.

capital

Χρειάστηκαν επτά ολόκληρες ημέρες για να κινηθεί το ανώτατο δικαστήριο.

capital

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητεί την έγκριση των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιβολή απαγόρευσης πρόσβασης των Russia Today και SPUTNIK στην ευρωπαϊκή αγορά μέσων ενημέρωσης ανεξαρτήτως του δικτύου διανομής τους.

capital

"Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι ένα τρομερό σημείο καμπής".

capital