Αν. Μπέρμποκ: 'Κανείς δεν πιστεύει την προπαγάνδα του Πούτιν'

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι ένα "τρομερό σημείο καμπής", αλλά όποιος πίστευε ότι οι Ευρωπαίοι θα παρέμεναν σε κατάσταση σοκ ή θα πίστευαν την προπαγάνδα του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε λάθος, δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Ανναλένα Μπέρμποκ. Η Ευρώπη είναι ενωμένη περισσότερο από ποτέ για να παράσχει βοήθεια στην Ουκρανία, δήλωσε η Μπέρμποκ σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή της με τους ομολόγους της Πολωνούς και Γάλλους στην Πολωνία, προσθέτοντας ότι ελπίζει όπως και μη ευρωπαϊκές χώρες να συμμετάσχουν στις προσπάθειες. } }catch(err){ clearInterval(ad1afbcbc718fe4d7e836959ac8c7dfac7); } }, 100); ...

Δείτε επίσης

Όλα τα μέλη της ειδικής επιτροπής παρατηρητών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) θα εγκαταλείψουν την ελεγχόμενη από αυτονομιστές πόλη του Ντονέτσκ σήμερα, δήλωσε διπλωματική πηγή στο Reuters.

capital

"Στην τρέχουσα κατάσταση των κυρώσεων, οι ξένοι επιχειρηματίες υποχρεούνται να μην παίρνουν αποφάσεις με βάση οικονομικούς παράγοντες αλλά να λαμβάνουν αποφάσεις υπό πολιτική πίεση", τόνισε ο Μιχάηλ Μισούστιν.

capital

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του ουκρανικού κοινοβουλίου στο Twitter.

capital

Η βρετανική κυβέρνηση έθεσε σήμερα τη μεγαλύτερη ρωσική τράπεζα, τον τραπεζικό κολοσσό Sberbank, στον κατάλογο με τις οντότητες που υπόκεινται σε κυρώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως απάντηση στην εισβολή στην Ουκρανία από τον στρατό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

capital

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι θα συζητήσει σήμερα στις Βρυξέλλες τη στήριξη που θα πρέπει να δοθεί στην Ουκρανία προκειμένου να ενταχθεί στην ΕΕ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος.

capital

Χρειάστηκαν επτά ολόκληρες ημέρες για να κινηθεί το ανώτατο δικαστήριο.

capital

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητεί την έγκριση των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιβολή απαγόρευσης πρόσβασης των Russia Today και SPUTNIK στην ευρωπαϊκή αγορά μέσων ενημέρωσης ανεξαρτήτως του δικτύου διανομής τους.

capital