Γερμανικός Τύπος: Θέλει όντως πόλεμο ο Πούτιν στην Ουκρανία;

Το Ουκρανικό, οι επιτυχίες του Πούτιν και η αποτυχία της Δύσης στο πεδίο της διαπραγματεύσεις στα σχόλια του γερμανικού Τύπου. Αναφορές στις προεδρικές εκλογές σε Ιταλία και Γαλλία. Για άλλη μια μέρα το Ουκρανικό, ο κίνδυνος ρωσικής εισβολής και η στάση που θα τηρήσει η Δύση απέναντι στις εγγυήσεις που ζητά ο ρώσος πρόεδρος Πούτιν μονοπωλούν τα σχόλια του γερμανικού Τύπου. } }catch(err){} }, 300); Η Frankfurter Allgemeine Zeitung σε σχόλιό της παρατηρεί ότι "η Ρωσία έχει ήδη επιτύχει σε αυτή τη διαμάχη. Για ...

Δείτε επίσης

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι θα συζητήσει σήμερα στις Βρυξέλλες τη στήριξη που θα πρέπει να δοθεί στην Ουκρανία προκειμένου να ενταχθεί στην ΕΕ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος.

capital

"Στην τρέχουσα κατάσταση των κυρώσεων, οι ξένοι επιχειρηματίες υποχρεούνται να μην παίρνουν αποφάσεις με βάση οικονομικούς παράγοντες αλλά να λαμβάνουν αποφάσεις υπό πολιτική πίεση", τόνισε ο Μιχάηλ Μισούστιν.

capital

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του ουκρανικού κοινοβουλίου στο Twitter.

capital

Όλα τα μέλη της ειδικής επιτροπής παρατηρητών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) θα εγκαταλείψουν την ελεγχόμενη από αυτονομιστές πόλη του Ντονέτσκ σήμερα, δήλωσε διπλωματική πηγή στο Reuters.

capital

Η βρετανική κυβέρνηση έθεσε σήμερα τη μεγαλύτερη ρωσική τράπεζα, τον τραπεζικό κολοσσό Sberbank, στον κατάλογο με τις οντότητες που υπόκεινται σε κυρώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως απάντηση στην εισβολή στην Ουκρανία από τον στρατό του Βλαντίμιρ Πούτιν.

capital

"Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι ένα τρομερό σημείο καμπής".

capital

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητεί την έγκριση των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιβολή απαγόρευσης πρόσβασης των Russia Today και SPUTNIK στην ευρωπαϊκή αγορά μέσων ενημέρωσης ανεξαρτήτως του δικτύου διανομής τους.

capital