Στήθηκαν οι πολυμορφικές design σκηνές που είχε σχεδιάσει η Ζάχα Χαντίντ για μετανάστες [βίντεο]

Σειρά από σκηνές για σχολικές τάξεις για κοινότητες εκτοπισμένων τις οποίες είχε σχεδιάσει η Ζαχα Χαντιντ και ο Patrik Schumacher δημιούργησε το βρετανικό αρχιτεκτονικό γραφείο Zaha Hadid Architects (ZHA).Οι σκηνές της εκλιπούσας Ζαχα Χαντιντ οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν και ως υγειονομικά κέντρα για πρόσφυγες σε όλη τη Μέση Ανατολή, δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Education Above All Foundation (EAA).Πολλές από τις σκηνές έχουν ήδη δοθεί στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (IOM) στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που έχει την υποστήριξη της Supreme Committee for Delivery & Legacy του Κατάρ, στον απόηχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στην Ντόχα. ...

Δείτε επίσης

Το Κέντρο Προηγμένων Δομών και Σύνθετων Υλικών (ASCC) του Πανεπιστημίου του Maine παρουσίασε το BioHome3D, το πρώτο τρισδιάστατα εκτυπωμένο σπίτι που είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου με βιολογικά υλικά.

iefimerida

Με σύμμαχο το φυσικό φως και την τοποθεσία, το studio AR03412 κατάφερε να δημιουργήσει ένα διαμέρισμα εκεί που πριν έστεκε μια αποθήκη.

oneman

Το show της ανδρικής κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-24 μεταμορφώθηκε σε μια roller disco.

in.gr

Εμπνευσμένη από την Αφρική, την ήπειρο των μεγάλων αντιθέσεων και της απαράμιλλης ομορφιάς, αλλά κι από τα ταξίδια της εκεί, η Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, στο Pavillon Cambon Capucines την couture συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

in.gr

Πρακτικές και εύκολες συμβουλές καθαριότητας για να καθαρίσετε, να ανανεώσετε και να φρεσκάρετε τον καναπέ σας εύκολα και αποτελεσματικά.

in.gr

Σειρά από σκηνές για σχολικές τάξεις για κοινότητες εκτοπισμένων τις οποίες είχε σχεδιάσει η Ζαχα Χαντιντ και ο Patrik Schumacher δημιούργησε το βρετανικό αρχιτεκτονικό γραφείο Zaha Hadid Architects (ZHA).

iefimerida

Γιατί η πασαρέλα του θρυλικού οίκου εξόργισε τα πλήθη;

in.gr

Tα φυτά εσωτερικού χώρου όχι μόνο είναι όμορφα, αλλά αποδεδειγμένα κάνουν καλό και στην υγεία μας.

iefimerida