Ο ορισμός του κυκλαδίτικου σπιτιού του σήμερα [εικόνες]

Απόλυτα εναρμονισμένο στο φυσικό τοπίο, ένα σπίτι στη Σύρο, σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο G+A Evripiotis, γίνεται αληθινό παράδειγμα προς μίμηση. Ο λόγος για το Aigialos House, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία Κομητός. Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο σπίτι όπου το μέρος προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα, καθώς και μερικά από τα πιο αξιοζήλευτα ηλιοβασιλέματα. Επιπλέον, έχει γραφική θέα στα απέναντι κοντινά νησάκια Στρογγυλό και Σχοινονήσι. To σπίτι είναι πλήρως ενταγμένο στο φυσικό τοπίο To Aigialos House στη Σύρο Οι αρχιτέκτονες Γιώργος Ευριπιώτης και Αγγελική Ευρυπιώτη, επικεφαλής του γραφείου, έδωσαν ιδιαίτερη ...

Δείτε επίσης

Η νέα πολιτική τιμών της Chanel, ο πληθωρισμός και η μεταβλητότητα των νομισμάτων

in.gr

Οι χρυσές λεπτομέρειες, οι ανεμιστήρες και ο μαρμάρινος πάγκος είναι στοιχεία που κάνουν αυτή την ανακαίνιση στην Νέα Σμύρνη ξεχωριστή.

oneman

Μπαίνοντας στο κατάστημα με καναπέδες, ρωτάς κατευθείαν για εκείνον τον ντιζαϊνάτο που είδες στο Ίντερνετ. Πηγαίνεις, κάθεσαι και αντιλαμβάνεσαι αμέσως ότι τελικά αυτός δεν είναι για εσένα.

iefimerida

Η πολυτέλεια δεν γνωρίζει όρια όταν σχεδιαστές εμπνέονται γιοτ, των οποίων η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς.

iefimerida

Εφευρετική, ισχυρογνώμων και εμπορικά σκεπτόμενη, η Mary Quant (Μέρι Κουάντ) ήταν η πιο εμβληματική σχεδιάστρια μόδας της δεκαετίας του 1960. Πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και το λιανικό εμπόριο, έκανε δημοφιλή τα πολύ κοντά φουστάνια και άλλα «ασεβή» looks που ήταν καθοριστικά για την ανάπτυξη της σκηνής των «Swinging Sixties». «Οι κανόνες εφευρίσκονται για τους τεμπέληδες που δεν θέλουν να σκέφτονται μόνοι τους» έλεγε.

in.gr

Πάσχα στην Πάτμο, σε ένα σπίτι του 17ου αιώνα που μεταμορφώθηκε πριν από αρκετά χρόνια σε επίγειο παράδεισο, από τον Βρετανοαιγύπτιο ελληνικής καταγωγής συγγραφέα και διεθνούς φήμης interior designer, John Stefanidis.

iefimerida

Το πρώτο τρισδιάστατα εκτυπωμένο ξενοδοχείο στον κόσμο πρόκειται να ανοίξει λίγο έξω από την έρημο πόλη της Μάρφα του Τέξας, με το έργο να ξεκινά το επόμενο έτος.

iefimerida

To γραφείο Kokosalak Architecture σχεδίασε ένα σπίτι στην Κηφισιά, απόλυτα σύγχρονο και καλαίσθητο.

iefimerida