Επιστρέφουν οι αρχαιότητες στον σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης

Επιστρέφουν στον σταθμό Βενιζέλου οι σημαντικές αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του σταθμού του μετρό Θεσσαλονίκης. Από το πρωί μεγάλα φορτηγά μεταφέρουν τσουβάλια με αρχαιολογικά ευρήματα και γερανοί τα τοποθετούν στη νότια και στη βόρεια πρόσβαση, προκειμένου τις επόμενες μέρες να ξεκινήσει η επανατοποθέτησή τους στα σημεία από όπου αποσπάστηκαν.Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της αρχαιολογικής υπηρεσίας, η επιστροφή των αρχαιοτήτων θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, ενώ η επανατοποθέτησή τους ξεκινάει άμεσα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δεν είναι ψέμα – Τον Απρίλιο η δοκιμαστική λειτουργία του Μετρό της Θεσσαλονίκης Ήδη, όπως αναφέρει το voria.gr, η Εφορεία ...

Δείτε επίσης

Η πρωτοβουλία Women In Arts (Wom.A), ανοίγει τις πόρτες της και δημιουργεί το πρώτο της τριήμερο πολυθεματικό φεστιβάλ για την ορατότητα σε ζητήματα έμφυλης ανισότητας στον χώρο του πολιτισμού.

in.gr

Η ταινία κατέκτησε ήδη τις καρδιές του κοινού, σημειώνοντας εντυπωσιακές εισπράξεις.

in.gr

Για δύο ημέρες, στις 1 και 2 Ιουνίου 2023, στις 20.00, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει καλλιτέχνες από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους

in.gr

Κότζι Γιακούσο και Μερβέ Ντιζντάρ πήραν τα δύο βραβεία ενώ στον Τζόναθαν Γκλέιζερ απονεμήθηκε το Μέγα Βραβείο για την ταινία του "The Zone of Interest".

in.gr

Κορυφαίες επιτυχίες της Τίνα Τέρνερ ακούγονταν κατά την άφιξη των καλεσμένων στις Κάννες

in.gr

Η νέα σειρά πέντε επεισοδίων του HBO «White House Plumbers», με θέμα τους άνδρες πίσω από τη διάρρηξη του Γουότεργκεϊτ, ξεκινά όπως ακριβώς και η ταινία «Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου»: Η εποχή είναι οι αρχές της δεκαετίας του 1970.

in.gr

Άφησαν πίσω τους τον παράδεισο της Μπαρμπιλάνδης αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά για αυτούς.

in.gr

Τα δύο κείμενα αν και γράφτηκαν σε διαφορετικές εποχές και με έναν αιώνα διαφορά, «ακούγονται ακόμη και σήμερα ζωντανά και σύγχρονα».

in.gr