Μαίρη Κατράντζου | Μας συστήνει για πρώτη φορά την κομψή και γλυκύτατη μητέρα της

Τη μητέρα της μας σύστησε για πρώτη φορά η Μαίρη Κατράντζου. Η γνωστή και πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε στο Island, σε ένα δείπνο για τον εορτασμό της δεύτερης συνεργασίας της με την the Rug Company. Η Μαίρη Κατράντζου δεν απασχολεί τα μέσα με την προσωπική της ζωή, παρά μονάχα με τη δουλειά της. Στη σημαντική όμως αυτή μέρα, η μητέρα της δεν γινότανε να λείπει από το πλευρό της. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό χαριζοντάς μας ένα σπάνιο και τρυφερό στιγμιότυπο. Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η μητέρα της σχεδιάστριας, ερχότανε σε πλήρη αντίθεση με το ...

Δείτε επίσης

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στην «Ελένη» για την παράσταση που πρωταγωνστεί αλλά και για την «αποχή» της από τα τηλεοπτικά.

espressonews

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να περπατάνε στο κέντρο της Αθήνας.

espressonews

Η Τζεφ Μοντάνα απαντά στα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας. Τι ανέφερε για τους μηνυτές και τις πράξεις στις οποίες υπορεώνονταν.

espressonews

Γιάννης Λιγνάδης: «Όλη αυτή η υπόθεση Λιγνάδη είναι ένα προϊόν σκευωρίας» - «Ο αδερφός μου περιμένει την κρίση της δικαιοσύνης, περιμένει την αλήθεια»

espressonews

Μας βλέπει από μακριά και μας χαμογελά, καθώς στο πολυσύχναστο Περιστέρι μάς είχε κρατήσει και θέση για πάρκινγκ. Μας χαιρετάει και κάπακι τον χαιρετούν

espressonews

Η Εύα Λεούση πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα πολύ λαμπερό πάρτι σε γνωστό coctail bar στο Χαλάνδρι.

espressonews

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε στην "Κυψέλη" και μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα

yupiii