Η Λένα Παπαληγούρα με τους γιους της σε καθημερινές στιγμές στην Αθήνα - Γόβα Στιλέτο

Η Λένα Παπαληγούρα βγήκε λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βγήκε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τους γιους της. Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τα παιδιά της έκαναν τη βόλτα τους και τα ψώνια τους, ντυμένοι ζεστά για να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής. «Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Έλεγα πάντα ότι οι γάμοι κι όλα αυτά, δεν είναι τίποτα. Τώρα όμως, όχι μόνον θέλω γάμο, αλλά και με παπά, όλα κανονικά. Κάπου έγραψαν, και πέθανα στο γέλιο, ότι “η Παπαληγούρα παντρεύεται με παπά και κουμπάρα την Παππά”. Η Ιωάννα μου γνώρισε τον Άκη, που είχε έρθει ...

Δείτε επίσης

Τα φιλιά με τον Harry Styles ίσως κοστίσουν τη φιλία της Ratajkowski με τη διάσημη ηθοποιό.

missbloom

Αυτή η γυναίκα έζησε 122 χρόνια και αυτά είναι τα μυστικά της μακροζωίας της.

missbloom

Το story της παρουσιάστριας με το οποίο ταυτιστήκαμε όλες.

yupiii

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τα επαγγελματικά του, τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά και για τη σχέση με τα παιδιά του.

news247

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία από την παιδική του ηλικία ντυμένος τσολιάς.

espressonews

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!

espressonews

Η γνωστή ηθοποιός κατηγορείται για "ανεπανόρθωτο τραυματισμό" σκιέρ και αφήνει άφωνο το κοινό με τις (απολαυστικές) αντιδράσεις της.

missbloom

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τα επαγγελματικά του, τις οικονομικές δυσκολίες, τον χαρακτήρα του αλλά και για την σχέση του με τα παιδιά του.

espressonews