Έμαθε για το διαζύγιό της μέσα από τα ΜΜΕ

Ένα ακόμα διαζύγιο πρόκειται να προστεθεί στις λίστες των πιο ακριβοπληρωμένων χωρισμών, καθώς όπως έγινε γνωστό ο δισεκατομμυριούχος Τζον Πόλσον και η σύζυγός του Τζένη Πόλσον τερματίζουν τον γάμο τους. Την δύσκολη αυτή απόφαση, δεν θα λέγαμε πως πήραν και τόσο απο κοινού, αφού ο «λύκος» της Wall Street υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, με την σύζυγό του να μαθαίνει τα κακά μαντάτα μέσα από δημοσιεύματα του τύπου. Κοντινή πηγή της οικογένειας δήλωσε στην Page Six πως η κυρία Πόλσον είναι συντετριμμένη που δεν ενημερώθηκε απο τον σύζυγο της ότι κατέθεσε χαρτιά διαζυγίου στο δικαστήριο της Suffolk County της Νέας Υόρκης, στα τέλη ...

Δείτε επίσης

Η τελευταία συνέντευξη-φωτογράφηση της Zendaya είναι ό,τι καλύτερο θα σας συμβεί σήμερα.

jenny

H Lupita Nyong’o ανέβασε βίντεο με το τέλειο ab workout που θα μας εμπνεύσει να ξεκινήσουμε γυμναστική.

jenny

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μόλις έκαναν μία ακόμη κοινή εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τους Lakers στο NBA.

jenny

Τα νέα εξώφυλλα της πορτογαλικής Vogue είναι μια ωδή στον χρόνο... Στο παρελθόν, στο παρόν, στο μέλλον. Στην έννοια της διαχρονικότητας.

jenny

H Victoria Beckham κάνει άρση βαρών και δείχνει στον David Beckham πώς ακριβώς γίνεται

jenny

H Carrie, η Miranda και η Charlotte σίγουρα δεν είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες της τηλεόρασης.

jenny

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους ούτε στα social media. Το δημόσιο μήνυμα του μοντέλου.

news247

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη μετρούν αρκετούς μήνες κοινής πορείας και δεν κρύβουν την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον. Παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα, περνούν...

pronews