Διαρρήκτης εισέβαλε στην επιχείρηση της Κατερίνας Στικούδη και του «Θηρίου»

Διάρρηξη έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην δερματολογική κλινική που διατηρούν στο κέντρο της πρωτεύουσας  η Κατερίνα Στικούδη και το «Θηρίο». Λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις του δράστη κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει η επιχείρηση.Το βίντεο δείχνει τον διαρρήκτη με καλυμμένα χαρακτηριστικά να ψάχνει για χρήματα στα συρτάρια του γραφείου.Ο συναγερμός του χώρου ήχησε αμέσως και οι ιδιοκτήτες κάλεσαν την αστυνομία.Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν σε ελάχιστο χρόνο στην επιχείρηση και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, ο οποίος -πιθανότατα- διέφυγε από την Ακαδημίας. Ο διαρρήκτης πρόλαβε να πάρει ...

Δείτε επίσης

Οι δύο γυναίκες παραβρέθηκαν σε ένα εορταστικο δείπνο για την δέυτερη συνεργασία της σχεδιάστριας με την the Rug Company.

missbloom

Η νεαρή έχει κληρονομήσει την εντυπωσιακή εμφάνιση της μητέρας της.

missbloom

Όμορφη και λαμπερή, μόλις λίγους μήνες πριν να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

missbloom

Τα φλας άστραψαν επάνω στον Γιώργο Πυρπασόπουλο, ο οποίος περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 75ου Φεστιβάλ Καννών.

espressonews

Στον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε η Σούπερ Κική σε πρόσφατη συνέντευξη της

yupiii

ΤΙ λέει στο «Tlive» ο γιος του Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του.

espressonews

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός, Γιώργος Λιάνης εξηγεί γιατί δεν είναι υπέρ του γάμου ενώ παντρεύτηκε τρεις φορές, αναφέρει πως δεν υπήρξε κάλος πατέρας και πως κέρδισε τα παιδιά του σε μεγάλη ηλικία και εξηγεί ότι το σύνθημά του είναι «ποτέ συνταξιούχος».

espressonews