Αποσύρεται από τα «φώτα» ο Π.Χαϊκάλης: «Είναι η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ»

Ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος πριν από λίγους μήνες είχε βρεθεί στο προσκήνιο λόγω καταγγελίας από την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, ότι την έπαιρνε τηλέφωνο και αυνανιζόταν, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη και μετά τις αντιδράσεις του κοινού, όταν έκανε γνωστή την επιστροφή του στο θέατρο, ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.Συγκεκριμένα, εξήγησε πως θα συμμετάσχει κανονικά στην Επιθεώρηση του Γιάννη Φλωρινιώτη, όμως αυτή η παράσταση θα είναι και η τελευταία του.«Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω. Είναι όμως, η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ. Και αυτό για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι», δήλωσε.Επιπλέον, ...

Δείτε επίσης

Η τελευταία συνέντευξη-φωτογράφηση της Zendaya είναι ό,τι καλύτερο θα σας συμβεί σήμερα.

jenny

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μόλις έκαναν μία ακόμη κοινή εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τους Lakers στο NBA.

jenny

H Carrie, η Miranda και η Charlotte σίγουρα δεν είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες της τηλεόρασης.

jenny

Τα νέα εξώφυλλα της πορτογαλικής Vogue είναι μια ωδή στον χρόνο... Στο παρελθόν, στο παρόν, στο μέλλον. Στην έννοια της διαχρονικότητας.

jenny

H Victoria Beckham κάνει άρση βαρών και δείχνει στον David Beckham πώς ακριβώς γίνεται

jenny

H Lupita Nyong’o ανέβασε βίντεο με το τέλειο ab workout που θα μας εμπνεύσει να ξεκινήσουμε γυμναστική.

jenny

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους ούτε στα social media. Το δημόσιο μήνυμα του μοντέλου.

news247

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη μετρούν αρκετούς μήνες κοινής πορείας και δεν κρύβουν την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον. Παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα, περνούν...

pronews