Βροχή νέων μοντέλων από τη Mercedes

Η Mercedes αναπτύσσει μια νέα αρχιτεκτονική ηλεκτρικών αυτοκινήτων για οχήματα των οποίων το μέγεθος θα φτάνει έως και αυτό της υπάρχουσας C-Class. Σε αυτή, η στρατηγική της Mercedes-Benz ορίζει πως θα μπορεί επίσης να φιλοξενηθεί μια νέα γενιά κινητήρων εσωτερικής καύσης, κάτι που σημαίνει πως η ταχύτερη δυνατή «στροφή» προς τα αμιγώς ηλεκτρικά, δεν είναι κάτι που απασχολεί το Γερμανικό κολοσσό σε αυτή τη φάση. } else { ...

Δείτε επίσης

Έχοντας την παθητική ασφάλεια ως βασικό άξονα του χαρακτήρα όλων των μοντέλων της η Audi αναβάθμισε ριζικά το κέντρο δοκιμών πρόσκρουσης ενσωματώνοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

protothema

Αυτό είναι το CAR, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου

protothema

Μια μυθική πορεία 10 ετών. Ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο του κλασικού αυτοκινήτου που συγκεντρώνει σταθερά 70 πληρώματα στη συντριπτική τους πλειοψηφία από το εξωτερικό.

protothema

Ο Βρετανός κατασκευαστής ανανεώνει την Bentayga, με σημαντική απουσία τον θρυλικό κινητήρα W12.

protothema

Η Mercedes-Benz και η Mastercard συνεργάστηκαν για το νέο σύστημα Mercedes pay+

protothema

Το νέο Ford F-150 διαθέτει αρκετές βελτιώσεις αλλά και μία πολύ έξυπνη λύση για την πόρτα της καρότσας...

protothema

Ένα εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Red Bull Showrun by Alumil. Το «Πρώτο ΘΕΜΑ» ήταν εκεί και ευπειθώς αναφέρει. Του Κώστα Χαριάτη (kch@carmgz.gr)

protothema

Η Nissan παρουσίασε ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο, που μας δίνει μία πρώτη γεύση για τον επερχόμενο αντικαταστάτη του Micra.

protothema