Τα γερασμένα μοντέλα της Tesla

Πολλοί από τους μετόχους αλλά και τους καταναλωτές διαμαρτύρονται ότι έχει μείνει πίσω στην εξέλιξη των αυτοκινήτων της  Tesla.Στην γκάμα της υπάρχουν τέσσερα μοντέλα, τα οποία έχουν ήδη πολλά χρόνια στην αγορά, με το Model S για παράδειγμα να έχει στην πλάτη του πάνω από μία δεκαετία.Ο πιο εύκολος δρόμος αυτή την στιγμή είναι να υπάρξουν κάποιες μικρές βελτιώσεις και αλλαγές στα υπάρχοντα μοντέλα. Και αυτό που φαίνεται να ανοίγει τον χορό είναι το Model 3.Οι πληροφορίες θέλουν την εταιρία να εργάζεται πάνω σε ένα facelift του μικρότερου αυτοκινήτου στην γκάμα της. Το πρόγραμμα ονομάζεται “Highland” και έχει στόχο να κάνει το ηλεκτρικό αυτό ...

Δείτε επίσης

Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά αυτοκίνητα στην ιστορία του WRC είναι φυσικά το Subaru Impreza, ιδίως αυτό που οδηγούσε ο αείμνηστος Colin McRae.

protothema

Η χρήση υλικών που προέρχονται από την ανακύκλωση τροφών στο εσωτερικό των αυτοκινήτων είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για το άμεσο μέλλον της αυτοκίνησης

protothema

Η Opel έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία με αιχμή του δόρατος τα Corsa και Crossland που είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά και το ακαταμάχητο πρόγραμμα «5+5».

protothema

H Tesla επιβεβαίωσε ότι εξελίσσει μια καινούργια πλατφόρμα στην οποία θα βασιστούν τα μελλοντικά της μοντέλα.

protothema

Ο έμπειρος και βραβευμένος με αρκετές διακρίσεις Red Dot σχεδιαστής Jeremy Offer θα είναι ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού της Volvo.

protothema

Η Kia θριάμβευσε στο διάσημο What Car? του Ηνωμένου Βασιλείου με βραβεία για το Kia Sportage και το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό SUV Kia EV9.

protothema

H ιστορική γαλλική φίρμα της Alpine πρόκειται να εμπλακεί ενεργά με την ηλεκτροκίνηση και με εντυπωσιακά αποτελέσματα, σύμφωνα με τον CEO, Laurent Rossi.

protothema

Μια ειδικά προετοιμασμένη έκδοση του Nissan Ariya θα ξεκινήσει για μια αποστολή 27.000 χιλιομέτρων από τον Βόρειο έως το Νότιο Πόλο.

protothema