Νέα, σκληροπυρηνική έκδοση για την Alpine A110

Η A110 R που περιμένουμε να δούμε αρκετά σύντομα από την Alpine, θα ξεχωρίζει από το νέο bodykit, που θα περιλαμβάνει ένα αλλαγμένο καπό εμπρός, διαφορετικής σχεδίασης οροφή και πλαϊνές ποδιές, διαμορφώνοντας μία σημαντικά πιο επιθετική εικόνα σε σχέση με την βασική έκδοση.  Ταυτόχρονα, στη συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζουν οι νέας σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος, μία ελαφρώς διαφοροποιημένη ανάρτηση, καθώς και ένα ζεύγος μπάκετ καθισμάτων που θα μπορούν να συνδυαστούν με ζώνες ασφαλείας έξι σημείων. Για τη συγκεκριμένη έκδοση, προβλέπονται επίσης κάποια διακριτικά εμπρός και πίσω αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για να υποστηριχθεί η διάθεση της ...

Δείτε επίσης

H Ferrari παρουσίασε το νέο της virtual μοντέλο Vision Gran Turismo που θα είναι διαθέσιμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

protothema

Το ηλεκτρικό SUV που έχει προλογίσει η Alpine με το πρωτότυπο GTX-Over αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον της ως μοντέλο με μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον

protothema

Οι νέες εγκαταστάσεις αντιπροσωπεύουν επένδυση 5,54 δισεκατομμύρια δολαρίων ΗΠΑ. Η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2025 με ετήσια παραγωγική δυνατότητα 300.000 μονάδων.

protothema

Η Peugeot συμμετέχει στην προσεχή Έκθεση Τεχνολογίας CES στο Λας Βέγκας με το ηλεκτρικό πρωτότυπο μοντέλο Inception.

protothema

Η Munro Vehicles είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή τού Munro 1, ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου με κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες.

protothema

Τα στελέχη της Jaguar Land Rover θα προσλάβουν νέους εργαζόμενους που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη και δημιουργία των νέων μοντέλων της.

protothema

Η 24ωρη υποστήριξη «Service24h» της γερμανικής εταιρείας συμπλήρωσε 50 χρόνια παρουσίας.

protothema

Η Formula 1 ανακοίνωσε επίσημα το F1 Academy, ένα νέο πρωτάθλημα που ξεκινά το 2023 και στο οποίο θα συμμετέχουν 15 γυναίκες οδηγοί ηλικίας 16-17 ετών.

thebest