Έρχεται η Lamborghini Sterrato

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διάφορες εκδόσεις των εικονικών supercars οι οποίες εστιάζουν στην περεταίρω αναβάθμιση της ταχύτητας και των ικανοτήτων τους στο δρόμο και την πίστα όπου θεωρούνται το φυσικό τους περιβάλλον. Η Lamborghini ωστόσο είναι έτοιμη να βγάλει στην παραγωγή μια ξεχωριστή έκδοση της Huracan που διαφέρει από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι στιγμής από την ιταλική φίρμα αλλά και από άλλους διάσημους κατασκευαστές.Η Huracan Sterrato είναι μια ειδική έκδοση με αυξημένο ύψος από το έδαφος και σαφή εκτός δρόμου χαρακτηριστικά η οποία συνδυάζει τις χωρίς συμβιβασμούς ικανότητες ενός supercar με τη δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου. ...

Δείτε επίσης

Το δημοφιλές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μεγάλο pick-up της Ford είναι έτοιμο για απόβαση στις αγορές της Ευρώπης.

protothema

Αποδείχτηκε σημαντικότερο να μην «ξεχαστεί» η ονοματολογία που συνδυάζει γράμματα με αριθμούς κάτι που κατέστη «συνώνυμο» της Volvo.

protothema

Η ιστορική φίρμα της Μόντενα βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και δοκιμών ενός κάμπριο GT μοντέλου που κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στη νέα GranTurismo.

protothema

Ενόψει της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Αειφορίας η Continental Ελαστικά διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο, με τίτλο Let’s Go Green.

protothema

Η Bentley πρόσθεσε στη γκάμα της πολυτελούς υβριδικής Bentayga δύο νέες εκδόσεις, τις Bentayga S Hybrid και Bentayga Azure Hybrid.

protothema

Η Tesla προσθέτει επί ευρωπαϊκού εδάφους 100 νέους ταχυφορτιστές ξεπερνώντας συνολικά τις 10.000.

protothema

H Alpine παρουσίασε στην πίστα της Suzuka στην Ιαπωνία την καθαρόαιμη νέα έκδοση A110 R του ταλαντούχου κεντρομήχανου κουπέ της.

protothema

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ευθέως πως το μεγάλο γαλλικό πολυχρηστικό της Renault μετασχηματίζεται.

protothema