Ειδικές εκδόσεις των Mercedes-Maybach

Πλέον στην υπομάρκα της Mercedes-Benz, την γνωστή μας Maybach, υπάρχουν νέες εκδόσεις, των μοντέλων της S-Class, GLS και EQS SUV με ξεχωριστό χρώμα και αρκετές ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις «Night Series» αφορούν ένα αποκλειστικό πακέτο εξοπλισμού για τα παραπάνω μοντέλα. Η έκδοση Night Series θα είναι σύντομα διαθέσιμη για παραγγελία, αρχής γενομένης από την S-Class, στην οποία βλέπουμε τη διχρωμία Onyx Black/Mojave Silver. Στη διάθεση των ενδιαφερόμενων, είναι και διάφορες αποχρώσεις του γκρι, του λευκού αλλά και ορισμένες εναλλακτικές σε μαύρο (γυαλιστερό ματ) για να γίνει ακόμα πιο ιδιαίτερο το τελικό αποτέλεσμα. Τις συγκεκριμένες εκδόσεις χαρακτηρίζουν ...

Δείτε επίσης

Έχοντας την παθητική ασφάλεια ως βασικό άξονα του χαρακτήρα όλων των μοντέλων της η Audi αναβάθμισε ριζικά το κέντρο δοκιμών πρόσκρουσης ενσωματώνοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

protothema

Αυτό είναι το CAR, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου

protothema

Μια μυθική πορεία 10 ετών. Ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο του κλασικού αυτοκινήτου που συγκεντρώνει σταθερά 70 πληρώματα στη συντριπτική τους πλειοψηφία από το εξωτερικό.

protothema

Ο Βρετανός κατασκευαστής ανανεώνει την Bentayga, με σημαντική απουσία τον θρυλικό κινητήρα W12.

protothema

Η Mercedes-Benz και η Mastercard συνεργάστηκαν για το νέο σύστημα Mercedes pay+

protothema

Το νέο Ford F-150 διαθέτει αρκετές βελτιώσεις αλλά και μία πολύ έξυπνη λύση για την πόρτα της καρότσας...

protothema

Ένα εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Red Bull Showrun by Alumil. Το «Πρώτο ΘΕΜΑ» ήταν εκεί και ευπειθώς αναφέρει. Του Κώστα Χαριάτη (kch@carmgz.gr)

protothema

Η Nissan παρουσίασε ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο, που μας δίνει μία πρώτη γεύση για τον επερχόμενο αντικαταστάτη του Micra.

protothema