Αυτό το Honda πετάει και μάλιστα μακριά

Του Γιάννη Σκουφή ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Καιρός: Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία «Μπάλλος» Ραγίζει καρδιές ο Πάρης Σκαρτσολιάς: «Τα όργανά του έσβηναν ένα ένα, έφυγε στον ύπνο του» Η «αήττητη» Φώφη Γεννηματά μπροστά στην κρισιμότερη μάχη της ζωής της Πρόκειται για ένα concept που θα μπει στην παραγωγή και στην αγορά των αεροσκαφών που προορίζονται για ιδιωτικές πτήσεις, είτε επαγγελματικές είτε για αναψυχή. ...

Δείτε επίσης

Η Mazda παρουσίασε ένα νέο υβριδικό 2 και αν νομίζετε πως βλέπετε το Yaris της Toyota με άλλα σήματα δεν κάνετε λάθος γιατί περί αυτού πρόκειται.

newsbomb

Η αυτοκινητοβιομηχανία προχωρά με γοργούς ρυθμούς σχεδόν σε κάθε τομέα φέρνοντας όλο και πιο κοντά νέες μορφές κινητικότητας.

newsbomb

Η άφιξη του Michael Schumacher στην Ferrari το 1996 σήμανε και την γενικότερη ανασύνταξη της ομάδας, η οποία ξεκίνησε την θριαμβευτική της πορεία στην...

newsbomb

H Lamborghini αποφάσισε να μπει στον κόσμο των video games βάζοντας την υπογραφή και την τεχνογνωσία της σε μία πολύ σπέσιαλ και ακριβή καρέκλα.

newsbomb