Αυτή είναι η νέα Skoda Fabia

Η Skoda αποκάλυψε την ολοκαίνουργια FABIA, στην τέταρτη πλέον γενιά της και 22 χρόνια μετά το ντεμπούτο του μοντέλου. Με περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια μονάδες, η Fabia είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο μοντέλο Skoda μετά την Octavia και ένα από τα best-sellers διεθνώς στην κατηγορία του.  Για πρώτη φορά, η Fabia βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα MQB-A0 του Volkswagen Group, η οποία κατέστησε δυνατή την αύξηση του εσωτερικού και την υιοθέτηση συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης. Το νέο μοντέλο έχει ξεπεράσει το όριο των 4 μέτρων, στα 4,108 μ., σημαντικά μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του. Παράλληλα, ο χώρος αποσκευών, πλέον, έχει ανέβει στα 380 λίτρα. Εξωτερικά, το νέο μικρό μοντέλο της Skdoa είναι αυξημένo περίπου 11 εκ. από τον προκάτοχό του, το μεταξόνιο έχει ...

Δείτε επίσης

To άγνωστο στην Ελλάδα Hyundai Nexo σημείωσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, διανύοντας 887,5 χιλιόμετρα με μόλις μία δεξαμενή υδρογόνου.

iefimerida

Περνώντας σε μια νέα εποχή τόσο η Alfa Romeo όσο και η Lancia έχουν μπροστά τους μία δεκαετία για να θεμελιώσουν το μέλλον τους.

newsbomb

H γκάμα του μικρότερου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της γερμανικής φίρμας υποδέχεται και στην χώρα μας τις υπεσχημένες τετρακίνητες εκδόσεις οι οποίες ξεκινούν από 51.100 ευρώ.

in.gr

H GTO Enginnering αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του V12 κινητήρα των 4,0 λίτρων που θα εφοδιάζει την Squalo, ένα νέο μοντέλο που δημιουργήθηκε με «οδηγό» την εμβληματική 250 GTO -από τους πλέον ειδικούς.

in.gr

Αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2021 ανακοίνωσε σήμερα η Formula 1, καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που επιβάλλει ο κορωνοϊός έχουν ως αποτέλεσμα να μην είναι πλέον δυνατή η διεξαγωγή του Grand Prix της Τουρκίας το διάστημα 11-13 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.

iefimerida

Ανοδικά κινούνται οι πωλήσεις νέων ΙΧ, φορτηγών και μοτοσυκλετών, με πτωτικά μόνο τα λεωφορεία.

sport24

Το ενδεχόμενο της κατασκευής ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος εξετάζει η Σαουδική Αραβία, βλέποντας την κλεψύδρα για τα ορυκτά καύσιμα να αδειάζει.

iefimerida

Πολύ χαμηλές τιμές για το νέο C4 C-Cross εξασφάλισε η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen, καθιστώντας το έτσι πολύ πιο φθηνό από ό,τι σε αγορές όπως η Γαλλία ή η Γερμανία.

iefimerida