Χρυσουλάκης: Η Τουρκία θα πρέπει να σεβαστεί τη Σύμβαση του Montego Bay

Τελετή αδελφοποίησης Σητείας και Montego Bay Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Σητεία για την αδελφοποίηση με την πόλη του Montego Bay στη Τζαμάικα, όπου πριν από 40 χρόνια, το 1982, υπογράφηκε η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), η Διεθνής Συνθήκη που προστατεύει την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στα χωρικά ύδατα και τις άλλες θαλάσσιες ζώνες δικαιοδοσίας της.Στην τελετή αδελφοποίησης ...

Δείτε επίσης

Συμφωνία σε καίρια σημεία σημειώθηκε σήμερα, μεταξύ της ειδικής γραμματέως του ΥΠΕΣ για την προστασία των ζώων συντροφιάς και του Δημάρχου Κορινθίων αναφορικά με τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης και προστασίας των ζώων.

in.gr

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προέβη ο Δήμος Βύρωνα και αφορά την εκπόνηση μελέτης για την ανάπλαση του χώρου δασικής αναψυχής στον Κουταλά, που δεν ανήκει διοικητικά στο Δήμο.

in.gr

Μεγάλη αστική παρέμβαση επιχειρείται στο Αγρίνιο, με σκοπό την επίτευξη της αστικής βιώσιμης κινητικότητας και την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας αξίας 4 εκατ. Ευρώ

in.gr

Στη τελική ευθεία βρίσκεται εκτός απροόπτου η κατασκευή του νέου διοικητηρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην πόλη της Λαμίας.

in.gr

Συνάντηση εργασίας θα έχουν αύριο Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, η ειδική γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών για την προστασία των ζώων συντροφιάς Μαριάνθη Δημοπούλου και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

in.gr

Δέκα καινούρια απορριμματοφόρα οχήματα ρίχνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στη μάχη για την καθαριότητα της πόλης.

in.gr

Η κυκλική οικονομία γίνεται πράξη στο Δήμο Δυτικής Λέσβου, με τα επεξεργασμένα λύματα της Άντισσας να επαναχρησιμοποιούνται στην άρδευση και υδρολίπανση καλλιεργειών και το παραγόμενο βιοαέριο να αξιοποιείται ως καύσιμο κίνησης σε δημοτικό απορριμματοφόρο όχημα!

in.gr

Ένα πάγιο αίτημα της κοινωνίας του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου για κατασκευή σύχγρονου ΚΑΠΗ στον Ταύρο, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης με την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου.

in.gr