Ζευγάρι προσπαθεί να φουσκώσει τα ελαστικά του Tesla με αέριο

Ο υπάλληλος ενός πρατηρίου καυσίμων, εντόπισε ένα ζευγάρι που είχε σταθμεύσει το Tesla δίπλα από την αντλία αερίου και προσπαθούσαν να φουσκώσουν με αυτήν τα ελαστικά του αυτοκινήτου. Ο άνδρας τους ενημέρωσε ότι είναι αντλία προπανίου, το ζευγάρι τον ευχαρίστησε χωρίς να έχει καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης τι θα γινόταν αν γέμιζαν με προπάνιο τις ρόδες.

/Uploads/Media/Zougla/Video/2022/Sep/23/tesla.jpg ...

Δείτε επίσης

Όλα συνέβησαν περίπου 64χλμ. έξω από το Σιάτλ όπου μία γυναίκα έκλεψε ένα Mini Cooper Countryman... κλοπή τσιμέντο Mini Cooper Countryman

zougla

Η Toyota ανακοίνωσε τις τιμές για τη νέα Corolla Cross στην Ελλάδα και ξεκινά την καριέρα της αποκλειστικά ως hybrid με ισχύ 197 ίππων και κατανάλωση 5,1 λτ./100 χλμ.

sdna

Η προσθήκη του Grand Prix του Las Vegas στο καλεντάρι της Formula 1, είναι αυτή που ανεβάζει το πρόγραμμα των αγώνων στους 24, θεωρητικά.

sdna

Η Playmobil επεκτείνει τον κατάλογό της με αναφορές σε αυτοκίνητα. Ύστερα από την Aston Martin DB5, τον Σκαραβαίο ή τη Mercedes 300SL, ο κατασκευαστής ανακοινώνει την άφιξη του Citroën 2CV για τον Φεβρουάριο του 2023.

sdna

Το νέο Nissan Z απέσπασε το διάσημο βραβείο Good Design Award στην κατηγορία Product Design ως αναγνώριση της εξαιρετικής σχεδίασης και της καινοτομίας.

sdna

Το μακρινό πλέον 2007, Fernando Alonso και Lewis Hamilton αγωνίζονταν και οι δύο για λογαριασμό της McLaren... alonso formula 1 Lewis Hamilton

zougla

Είναι από τα βίντεο που τα βλέπεις ξανά και ξανά και αναρωτιέσαι «Τί πίστευε ότι... βίντεο φρένα μηχανή

zougla

Η FIA παρουσίασε και επίσημα το ανανεωμένο καλεντάρι για το 2023, προσθέτοντας για πρώτη φορά στην ιστορία 24 Grand Prix... FIA Grand Prix καλεντάρι

zougla