
Δείτε επίσης
Οι πανηγυρισμοί δεν λένε να σταματήσουν στην Εθνική ομάδα πόλο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη Βουδαπέστη, με τους Έλληνες διεθνείς να
Ο Κάρλος Σάινθ ήταν ο μεγάλος νικητής της μάχης των βροχερών κατατακτηρίων δοκιμών στο Σίλβερστοουν και με χρόνο 1:40.983 πήρε την pole μπροστά από τους Φερστάπεν και Λεκλέρ. Δράμα και σασπένς είχαν οι κατατακτήριες δοκιμές του GP της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Κάρλος Σάινθ κατάφερε να πάρει την πρώτη...
Η Σερραία πρωταθλήτρια Ματίνα Σωτηρίου συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα Αντιπτέρισης στους Μεσογειακούς Αγώνες (για 2η φορά) που διεξάγονται στην Αλγερία.
Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 που διεξάγεται 2-3 Ιουλίου στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη.
Επιτέλους, ένα κανονικό ποδοσφαιρικό καλοκαίρι στην Κάρπαθο
Με μόλις έντεκα ετοιμοπόλεμους παίκτες, με το βάρος της απογοήτευσης από την ήττα του ημιτελικού, με εμφανώς κόντρα διαιτησία, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών έδειξε την αξία της και κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία της το χάλκινο μετάλλιο σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Θα συνεχίσουν με τη φανέλα του Πυράσου οι Άγγελος Νίνος και Νίκος Θεοδωρόπουλος και τη νέα σεζόν. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου της Νέας Αγχίαλου
Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, στο συγκεκριμένο τομέα.